Weegschaal

Overgewicht, geen nee kunnen zeggen tegen een tractatie of eetbuien?
Hoeveel mensen herkennen dit, alles al hebben geprobeerd maar steeds weer aankomen? 

  • Krijg jij ook die eetbuien niet onder controle en volgt na elke lijnpoging een domper omdat je meer aankomt dan je gewicht verloor? 
  • Geen regelmatig eetpatroon? 
  • Weet je onderhand alles wel van lijnen? 
  • Volgt na een periode van discipline steevast een periode van zwakte? 
  • Is je BMI veel te veel in het rood?
  • Ben je bang voor je gezondheid? Omdat je gewrichten worden overbelast, bang voor diabetes mellitus? Snurk je? 
zelfbeeld
Klopt jouw zelfbeeld wel?

Virtueel maagbandje:

Krijg je eetbuien onder controle en bereik wel je streef-gewicht door het verkleinen van je maag! Niet door een maagverkleining operatie, maar door hypnotherapie en een virtueel maagbandje. Zonder wond, dus zonder risico. Natuurlijk bereik je het beste resultaat door ook te bewegen.

Met het programma ‘Virtueel maagbandje’ voor mensen met overgewicht, kunt u uw gewicht onder controle krijgen. In 5 afspraken, onder voorbehoud van bijkomende problemen en hypnose gevoeligheid, word je behandeld met hulp van hypnotherapie en ben je al klaar! 

Hoe werkt het?

In de intake wordt alles in kaart gebracht. De volgende afspraken wordt er actief gewerkt aan de oorzaak van het (over- )eten. Er wordt gewerkt aan nieuw evenwicht en innerlijke kracht versterkt. De maagband kan worden geinstalleerd. Tot slot krijg je inzicht in waar je nu echt van geniet.

Dit alles leidt niet tot snel afvallen. Je bereikt wel betere balans en emotionele rust, hierna komt het gewichtsverlies . 

Bij veel zorgverzekeraars is een vergoeding mogelijk bij een uitgebreid verzekeringspakket met alternatieve behandelingen.

Vragen of direct een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op!
Maag
Maag met bandje