Weegschaal

Overgewicht, geen nee kunnen zeggen tegen een tractatie of eetbuien?
Hoeveel mensen herkennen dit, alles al hebben geprobeerd maar steeds weer aankomen? 

  • Krijg jij ook die eetbuien niet onder controle en volgt na elke lijnpoging een domper omdat je meer aankomt dan je gewicht verloor? 
  • Geen regelmatig eetpatroon? 
  • Weet je onderhand alles wel van lijnen? 
  • Volgt na een periode van discipline steevast een periode van zwakte? 
  • Is je BMI veel te veel in het rood?
  • Ben je bang voor je gezondheid? Omdat je gewrichten worden overbelast, bang voor diabetes mellitus? Snurk je? 
zelfbeeld
Klopt jouw zelfbeeld wel?

Virtueel maagbandje:

Krijg je eetbuien onder controle en bereik wel je streef-gewicht door het verkleinen van je maag! Niet door een maagverkleining operatie, maar door hypnotherapie en een virtueel maagbandje. Zonder wond, dus zonder risico. Natuurlijk bereik je het beste resultaat door ook te bewegen.

Met het programma ‘Virtueel maagbandje’ voor mensen met overgewicht, kunt je jouw gewicht onder controle krijgen. In 5 afspraken, onder voorbehoud van bijkomende problemen en hypnose gevoeligheid, word je behandeld met hulp van hypnotherapie en ben je al klaar! Het is de meest ontspannen manier van zelf de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gewicht, zonder dieten of operatie.

Hoe werkt het?

Natuurlijk is de hypnose geen toverstaf die het ongewenste vet als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.
In de intake wordt alles in kaart gebracht, wat jou sterkte kanten zijn en waar je zwakheid ligt. Bij de intake eindigen we met een oefening als inleiding van hypnose en ervaar je je eigen gevoeligheid. Er wordt een plan gemaakt en de volgende afspraken wordt er actief gewerkt aan de oorzaak van het (over- )eten. Er is aandacht voor negatieve overtuigingen en deze bij te stellen. Er wordt gewerkt aan nieuw evenwicht en innerlijke kracht versterkt. De maagband kan worden geïnstalleerd tijdens de derde behandeling. Het beoogde effect is sneller vol te zitten en verzadigd te zijn. Tot slot krijg je inzicht in waar je nu echt van geniet.
Centraal staat dat je meer controle krijgt, het zelf bepalen en kiezen staat centraal.

Dit alles leidt niet tot snel afvallen. Je bereikt wel betere balans en emotionele rust, hierna komt het gewichtsverlies . 

Bij veel zorgverzekeraars is een vergoeding mogelijk bij een uitgebreid verzekeringspakket met alternatieve behandelingen.

Verschillende Reacties: ‘Het lijkt wel tovenarij, de knop is om’. ‘In twee maanden ben ik al 13 kg. kwijt’. ‘Ik hoef niet meer te eten , ik voel nu wel mijn emotie’. ‘De leegte van toen, wordt niet opgevuld door nu te eten. Ik heb mijn kleine kind weer gevonden en kan het nu hanteren’. ‘Ik vind mezelf aardig en kan nu houden van mezelf, daar hielp eten toch al niet niet voor, ik vond een nieuwe manier’. ‘Ik ben in balans’. ‘De magische grens kwam ik nooit voorbij , dan kwam ik weer aan. Nu lukt het wel!’
‘Ik voel me herboren, en een ander mens. Ik ben veel rustiger en zit lekker in mn vel. Ik ben rustig aan nu al 10 kg. kwijt zonder er erg mn best voor te doen. Ik doe gewoon de dingen waar ik blij van word en maak zelf keuzes.’ Gelukkig hoefde ik niet weer het zoveelste dieet te doen, ik weet er eigenlijk al alles van!’

Vragen of direct een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op!
Maag
Maag met bandje