PSYt

Als gecertificeerd EMDR- en hypnotherapeut verleen ik, Tineke Bontes, psychologische hulpverlening vanuit mijn praktijk PSYt. Kenmerkend voor de aanpak is een persoonlijk benadering, betrokken, een deskundige behandeling op maat zonder dat je op een wachtlijst komt te staan. Dit maakt dat de bereikbaarheid en toegankelijkheid voor iedereen mogelijk is. Vanwege de ligging van de praktijk naast het NS station kunnen clienten ook vanuit Alkmaar, Broek op Langedijk tot Den Helder, Heiloo en Castricum bij PSYt terecht.

Naast EMDR en cognitieve therapie wordt er bij de behandeling gebruik gemaakt van ontspanning, trance en hypnotherapie. Ook kan er gebruik gemaakt worden van oefeningen.

In 2014 is er samenwerking met de samenwerkende PDS therapeuten tot stand gekomen voor clienten met ‘prikkelbare darm syndroom’ en ‘onbegrepen lichamelijke klachten’.

De basis voor dit therapeutisch werk wordt gevormd door jaren ervaring als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) met werkervaring binnen het algemeen ziekenhuis- en psychiatrische klinische psychiatrie. Hierna volgde jaren op deeltijdbehandeling als sociotherapeut en poliklinische behandeling bij RIAGG Den Helder. In deze tijd heb ik mijn expertise uitgebreid met cognitieve- en internet therapie.

Vanwege de ruime ervaring met crises, expertise op diverse gebieden en werkzaamheden als ondersteuner bij psychische problemen (POH-GGZ), zijn er eigenlijk geen contra-indicaties voor behandeling.

Hierdoor kan iemand met enkelvoudige – maar ook met complexe en meervoudige problematiek bij PSYt terecht.


Tineke Bontes in PSYt