Peuken

Stoppen doe je zelf, PSYt ondersteunt in dat proces en is er om gestopt te blijven.

Sinds 2014 doet PSYt mee met de ondersteuning bij Stoptober. Als steun voor het goede doel, werd er gedoneerd in de spaarpot voor Serious Request 2014.

Je denkt er over te stoppen met roken. Je hebt mogelijk al eerder pogingen ondernomen om van het roken af te komen.
Onder begeleiding en gezamenlijk wordt de kans van slagen veel groter.

Wat kan je van PSYt verwachten?

Ondersteuning in de stap naar stoppen met roken.

Een gerichte aanpak met aandacht voor de specifieke problemen, ondersteuning en tips en adviezen om de afkick door te komen.

Aandacht voor alternatieven voor het roken. Om te voorkomen dat je als vervanging een andere verslaving aanleert, zoals eten.
Let op, er is geen toverstaf die jou moeiteloos laat afkicken van roken. Wanneer je niet gemotiveerd bent of je denkt dat PSYt het wel oplost voor je, dan kom je bedrogen uit. Als ex roker kent PSYt de smoezen of valkuilen.

Stoppen en gestopt blijven:

PSYt helpt je bij het versterken van jouw motivatie en je zelfvertrouwen, en maakt daarbij gebruik van bewezen technieken, zoals EMDR of hypnotherapie en bijstellen van negatieve cognities.

Doelstelling:

Het doel is je rustig door het afkickproces heen te begeleiden. De nadruk ligt bij het goed omgaan met je eigen onthoudingsverschijnselen en verleidelijke situaties. Je wordt gestimuleerd in jouw positieve motivatie. Er kan een noodplan gemaakt voor de moeilijkste momenten.

Vragen of direct een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op!