3FM Serious Request

Afvallen voor Serious Request met PSYt

Karin was 15 kg. te zwaar. Ze kende alle dieten en had ze ook geprobeerd. Ze kwam echter telkens weer aan. De eetbuien kon ze maar niet onder controle krijgen. Ze nam zich dagelijks voor morgen echt te lijnen. Ze begon met goede moed, maar in de middag en avond volgde steevast een zwak moment.

Hoeveel mensen herkennen dit, alles al hebben geprobeerd maar steeds weer aankomen? Krijg jij ook die eetbuien niet onder controle en volgt na elke lijnpoging een domper omdat je meer aankomt dan je gewicht verloor? Volgt na een periode van discipline steevast een periode van zwakte? Karin had na 3 sessies hypnotherapie een beter zelfbeeld, was meer zelfbewust en had vertrouwen. Ze had bijna geen last meer van haar eetbuien. “Ik taal er niet naar, ik denk er gewoon niet aan”.

Meldt aan via de website www.psyt.nl en kijk daar voor meer informatie. PSYt voert actie voor Serious Request. Het Glazen Huis staat in 2014 op de Grote Markt in Haarlem. Het thema voor dit jaar: Meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Tineke Bontes van PSYt is vanuit haar werkervaring en ervaring met EMDR, betrokken bij mensen na oorlogsgeweld. Zij gebruikt haar werk en hobby nu om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor Serious Request.

PSYt voerde actie op 3 manieren:

Het eindresultaat van de acties tesamen was € 2179,55. Dat is zondag 21 december overhandigd aan de dj’s van ‘Het Glazen Huis’

  • De actie Stoptober NL Stoppen met roken
    Deelnemers aan het programma doneerden hun uitgespaarde rookgeld en deden verder gratis mee.
  • Door geld in te zamelen met Hera atletiek middels sportactie: De race HH Serious (Heerhugowaard-Haarlem fiets/ running. Afstand 47 km). Zie de Facebook pagina:HHW-Haarlem Serious Request.
  • De actie “PSYt ondersteunt bij afvallen / lijnen”
    Het programma “Ondersteuning bij afvallen” bestaand uit 1 intake en 3 hypnose sessies, 1 vervolg afspraak.
    Van clienten die deelnamen in de periode juni-december 2014 is het  bedrag overgemaakt.

Armswide Serious Request