Opgebrand

Het lichaam laat het je weten maar luister je wel?
Vermoeidheid, lusteloosheid en niet meer vooruit kunnen van uitputting. Voorgaande symptomen zijn een eindstadium van burn out.

Een van de voorstadia van burn out is juist veel energie hebben en frustratie voelen. Het lichaam geeft grenzen aan, je voelt boosheid. Waarom? Er is een slechte balans tussen rust en activiteit, werk en prive tijd of er kunnen teveel ‘life events’ zijn geweest. Soms zijn oude helpende gewoontes door blessures of tijdgebrek in het slop geraakt. Het loopt vaak al langere tijd en sluipend. Herken je het? Trek je tijdig aan de bel?

Ben je er bewust van hoe de jaren corona een doorwerking hebben (gehad) op je werk, leefsituatie of vriendschappen?

Wat doet PSYt?

Alles wordt duidelijk in kaart gebracht en patronen of rode lijnen worden zichtbaar. Oude gewoontes die onduidelijk zijn qua oorsprong worden ook geduid. Er wordt op alle vlakken gewerkt aan herstel. De energie lekken worden opgezocht; op welke contacten loop je leeg? Van welke personen krijg je energie en wat kost jou heel veel energie? En wist je dit?
Er wordt samen gezocht naar alternatieven.

De werkwijze van PSYt is ontspanning bevorderend, draaglast verminderend en draagkracht versterkend. Alle levensgebieden worden erbij genomen. Dus je leefstijl, relaties en activiteiten. De behandeling is een geheel aanpak.

Veel werkgevers willen bijdragen wanneer het niet vergoed wordt, je herstel wordt immers bevorderd!

Vragen of direct een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op!