Dik en dun

Het goddelijk lichaam wil meer!


Afvallen, wie wil dit nu niet. Elke keer als ik in de Spiegel kijk zie ik weer nieuwe rimpels, dijken en putten. Duidelijk kan alleen het betere renovatie project goed genoeg zijn, met groot materieel.


Dus afvallen, kan nog net na de zomer en voor de feestdagen. Wat hebben mensen zichzelf toch aangedaan met het optuigen van die heerlijke voedingsindustrie die nu niet alleen heel effcicient, dus spotgoedkoop, en overall binnen handbereik is. Elke winkel heeft wel een uitdragerij van zoetigheid of ongezonde hartige hapjes. Immers zij willen verkopen. Je kan er echt niet tegenop bakken, die goedkope hapjes, koekjes en taartjes! 

Wat een gemak en prijs!
Ik vecht dan ook tegen de bierkaai. Afvallen is zwemmen tegen de stroom in.

Hoe pak je dit aan?
Wanneer ik met hypnotherapie werk met opstellingen stel ik de innerlijke delen op. Vooral de trek of oud zeer en het gevoel dat je het toch zo verdiend hebt. Het innerlijke stemmetje wat jou verleidt en elk snoepje bagatelliseert.

Er is nog een tegenstander. Vergeet niet je onderbewuste. Deze wil vooral overleven. Vroeger in de oudheid was dat door te verzamelen en een vooraadje aan te leggen voor tijden van schaarste, winter of oorlogstijd.
Wanneer jij streng gaat lijnen boots je eigenlijk een winter in de oudtijd na. Het is schraal en karig. Je moet interen op je vetlaag, jou eigen goddelijk lichaam waar je onderbewuste op stuurt dat je dit aanlegt. Het onderbewuste is als de dood vor honger en wil absoluut overleven.
En je onderbewuste wint altijd!

Voor je onderbewuste is jouw lijnen vergelijkbaar met de wintertijd van de oertijd. Je moet dus goed sparen voor en na die tijd. Hoe sterker je bent hoe harder je moet vechten. Afvallen en aankomen als resultaat.
Afvallen kan je op diverse manieren aanpakken. Strijdend tegen de verleidingen en tegen jezelf. Strak in regime en alles afgepast en afgemeten onder controle.

Ga je in gevecht met jezelf en tegen de industrie of ga je voor harmonie met jezelf en rekening houdend met jezelf. Liefdevol, echt liefdevol. Wat geeft jou moed?